Menu

Boxspring op maat

Bent u op zoek naar een goede boxspring die helemaal aansluit bij uw wensen en waarbij u gemakkelijk de juiste maten kunt bestellen? Denk dan eens aan het bestellen van een boxspring op maat. Hierbij kunt u namelijk zelf kijken welke maten u nodig heeft en zorgen wij ervoor dat deze maten voor u worden samengesteld. Hierbij kunt u niet alleen kiezen uit verscheidene toppers en matrassen, maar kan ook de vorm en maten van de boxspring zelf voor u worden aangepast. Hierdoor kunt u een bed bestellen dat precies in die ene plek past waar u hem graag hebben wilt. Het grote voordeel van een boxspring op maat bestellen is dat u zonder problemen een bed kunt bestellen dat honderd procent aansluit op wat u nodig heeft.

 

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen!

 

Waarom kiezen voor een boxspring?

Soms vragen mensen zich af waarom ze voor een senioren boxspring moeten kiezen in plaats van een ander senioren bed. Een boxspring kan in een andere prijscategorie zitten dan een ander bed, maar deze heeft op haar beurt dan ook grote voordelen! Zo heeft een boxspring het voordeel dat de matrassen in meer verschillende vormen te krijgen zijn en er hierbij ook gemakkelijk gebruik kan worden gemaakt van speciale matrassen tegen rugklachten, of voor mensen die slecht in en uit bed komen. Dankzij de topper die u op het matras kunt leggen, heeft u ook nog te maken met de mogelijkheden die deze extra laag biedt. Zo is een topper een goede manier om uw matras te beschermen tegen vocht en stof. Een topper kan daarnaast ook zorgen dat uw comfort nog beter wordt en dat uw lichaamswarmte op een goede manier wordt afgevoerd. Heeft u een duur boxspring matras? Dan zal de topper dit matras beschermen. Kortom, het enorme comfort, de enorme variatie in mogelijkheden en de levensduur van de producten maken een boxspring een ideale keuze voor een nieuw bed.

Boxspring op maat bestellen

Soms woont u in een ouderhuis en zijn de maten niet zo standaard als dat ze bij de nieuwe huizen zijn. Daarnaast komt het soms voor dat ruimtes in oudere huizen scheef zijn en standaardmaten niet gemakkelijk bruikbaar zijn. Veel mensen lopen hier tegenaan bij het bestellen van een nieuwe kast of een nieuw bed. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een op maat te bestellen. Hierbij kunt u gemakkelijk de nodige maten invoeren, de kleuren kiezen en natuurlijk kiezen uit een breed aanbod in matrassen en toppers. Hierdoor kan men dan ook gemakkelijk zorgen voor de mogelijkheden en hierbij kijken naar de soorten bedden die zij samen kunnen stellen. Zo vindt u via ons uw ideale bed dat in elke vorm of maat leverbaar is.

Boxspring op maat, verstelbaar

Steeds vaker bestellen mensen verstelbare bedden. Hierbij kunt u denken aan verstelbare zit-lig senioren matrassen maar ook hoog-laag-bedden. Hierbij is het dan ook belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden die hierbij geboden worden. Hoog-laag-boxsprings kan heel erg handig zijn als u slecht ter been bent of moeite heeft met het in of uit bed komen. Bij een hoog-laag-ed kunt u gemakkelijk de hoogte van het bed instellen, zodat u beter in het bed kunt komen.

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag of opmerking over bijvoorbeeld onze producten? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bereiken op info@hoog-laag-boxsprings.nl of maak gebruikt van ons contactformulier.

Ga naar contact