Menu

Design en vormgeving

Het komt vaak voor dan mensen niet meer gemakkelijk in of uit hun bed kunnen komen Ook komen slaapproblemen veel voor. In die gevallen dient er dan ook gekeken te worden naar de mogelijkheden die geboden worden door verschillende zorginstanties. Vaak vinden mensen dit heel ongemakkelijk en voelen ze zich gefrustreerd. Het is dan ook helemaal niet gek dat mensen op zoek gaan naar andere alternatieven. Door de vergrijzing van de Nederlandse bevolking, is de vraag naar hulp enorm gestegen. Het is dan ook geen verrassing dat er niet altijd direct hulp geboden kan worden. De bezuinigingen in de zorg hebben dan ook een enorme impact op de kwaliteit ervan. Hierdoor is de kwaliteit van de zorg ook enorm afgenomen. Om die reden blijven veel mensen dan ook langer thuis wonen. Bij hoog-laag-boxsprings.nl vindt u elegante en chique oplossingen voor het veelvoorkomende probleem met het in bed komen.

 

Regel gelijk een afspraak met ons!

 

Een hoog-laag-boxspring op maat

Ouder worden brengt zo nu en dan gebreken met zich mee en het is dan ook niet gek dat de vraag naar aangepaste meubels toeneemt. Dergelijk interieur kan het leven namelijk een heel stuk gemakkelijker maken. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een hoog-laag-boxspring! Omdat wij het belangrijk vinden dat men een passend bed zal vinden dat helemaal aansluit bij hun voorkeuren, bieden wij de mogelijkheid om het design en de vormgeving van het bed geheel zelf aan te passen. Zo kan men onder andere kiezen voor leerdoek, waterbestendige stoffen, gecombineerd met bijpassende spreien, lakens en beddengoed. Hierdoor kan de klant zijn of haar bed helemaal op maat laten maken en hierbij zorgen dat het aan alle wensen zal voldoen. Een hoog-laag-boxspring zal dan ook een ideale manier zijn om mensen die lastig in- of uit bed komen te helpen.

Extra handigheden bij de boxspring

Uiteraard stopt onze dienst niet hier. Het maken van een boxspring op maat is pas de eerste stap. Wij vinden het namelijk belangrijk dat mensen de ideale en langdurige oplossing krijgen die hun leven weer zelfstandiger kan maken. Daarom bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van extra accessoires. Denk hierbij aan handige greep beugels aan de zijkant van het bed, of een zit ladder waarmee mensen zichzelf gemakkelijker omhoog kunnen trekken. Hierdoor is niet alleen het in- en uitstappen gemakkelijk, maar kan men zich ook in het bed goed bewegen. Zo vindt men altijd een ideale oplossing. Het kiezen van de juiste topper is hierbij ook van enorm belang. Kiest u juist voor een dikke topper of juist voor een dunnere variant? Hierbij kan men dan ook gemakkelijk zorgen voor de mogelijkheden en kan gekeken worden naar de verschillende mogelijkheden die hierbij van toepassing zijn.

De juiste matrassen

Wij helpen u graag bij het samenstellen van de ideale hoog-laag-boxspring. Hierbij kunnen toppers en matrassen ook al een enorme verbetering opleveren. Het is dan ook belangrijk om te kijken naar de verscheidene mogelijkheden die op dit gebied geboden worden. Wij helpen u hier graag bij.

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag of opmerking over bijvoorbeeld onze producten? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bereiken op info@hoog-laag-boxsprings.nl of maak gebruikt van ons contactformulier.

Ga naar contact