Menu

€500,- retour

500EuroRetour_thumb_L_media

Bent u op zoek naar een goed nieuw senioren bed? Dan is het een goed idee om eens goed te kijken naar de mogelijkheden die hoog-laag-boxsprings te bieden hebben. Hierbij heeft u namelijk een enorme collectie van bedden. Hierbij kunt u niet alleen kiezen uit allerlei soorten bedden, maar ook een groot aanbod in matrassen en toppers. Hierdoor verbetert u uw comfort in bed tot het uiterste en dit is natuurlijk altijd prettig. Ook is het belangrijk om te kijken naar de verscheidene elementen die bij een boxspring horen. Zo kunt u kiezen voor een verstelbaar bed of voor speciale matrassen en toppers voor rugklachten. Hierdoor kunt u een bed samenstellen dat helemaal aansluit op uw wensen of klachten. Natuurlijk kan het kopen van een nieuw bed met matras en topper soms prijzig zijn en in die gevallen kan het handig zijn als u wat hulp kunt krijgen van de verkoper. Daarom bieden wij bij hoog-laag-boxsprings.nl die hulp!

 

Druk hierop om erachter te komen hoe u geld terug kunt krijgen!

 

€500 retour op uw oude bed

Wij hebben namelijk een tijdelijke actie die u helpt om uw nieuwe bed te financieren. We geven u namelijk tot vijfhonderd euro retour op uw oude bed! De prijs die u ontvangt hangt af van de kwaliteit van uw bed, maar uiteraard is elke honderd euro mooi meegenomen! Dit bedrag kunt u dan ook direct als krediet gebruiken in onze winkel en hierdoor kunt u misschien net dan bed kopen dat u zo graag wilt, of er voor zorgen dat u net een beter matras of topper kunt bestellen dan u anders had gedaan. Dat is het grote voordeel van vijfhonderd euro retour op uw oude bed.

Een goed doel

Matras-met-ingebouwde-topper_thumb_S_media

Wellicht vraagt u zich af: wat moeten jullie dan met mijn oude bed? Dat is een goede vraag. Het oude bed komt niet in de winkel of een outlet store te staan, maar wordt direct aan een goed doel geschonken dat zorgt dat het bed door iemand anders kan worden hergebruikt die dit bed zelf niet zou kunnen kopen. Hierdoor zorgen we ervoor dat uw oude bed dan ook op een goede manier wordt gebruikt. Door uw bed aan ons te verkopen steunt u dan ook direct een goed doel! Dat is ideaal voor iedereen!

Mooi van uw oude bed af

Vaak hebben mensen moeite met het vinden van een goede manier om de oude meubels of het oude bed weg te krijgen. Het wordt dan vaak op het internet aangeboden en hierbij is het vaak een heel gedoe om het bed weg te krijgen. Ook het stort of de gemeentewerf kan soms lastig zijn of zelfs geld kosten. Daarom is de verkoop van uw bed aan ons niet alleen financieel interessant, maar het is ook handig, omdat u snel van uw bed afkomt! Hierdoor steunt u een goed doel, krijgt u een flinke korting op uw nieuwe boxspring en bent u van uw nieuwe bed af! Hierdoor kan men dan ook kiezen voor een beter bed en dit is natuurlijk ideaal, want iedereen wil iets beters dan wat ze hadden. Bij Hoog-laag-boxpsrings.nl helpen we u graag verder!

* Vraag naar de voorwaarden. De teruggave is afhankelijk van de kwaliteit van het bed en de bodem.
Bij aankoop enkel matrassen max. tot €150,- retour per matras. Bij aankoop wordt de teruggave verrekend.

Meer informatie