Menu

Klantenservice Hoog-laag-boxsprings

Het is belangrijk dat u tevreden bent met uw aangeschafte bed. Het is vaak een aankoop waar goed over nagedacht is en waarbij alle elementen zoals matras en topper minutieus zijn samengevoegd. Het is dan ook niet gek dat mensen een goede klantenservice verwachten bij dergelijke producten. Bij hoog-laag-boxsprings.nl bieden wij dan ook de beste klantenservice van begin tot eind. Hierbij heeft u direct te maken met de vakman zelf. Zo krijgt u altijd relevante informatie en kunnen eventuele vragen direct worden afgehandeld. Ook kan de vakman u persoonlijk advies geven.

 

Heeft u vragen? stel ze direct via deze link!

 

De kracht van een hoog-laag-boxspring

Het bestellen van een hoog-laag-boxspring kan heel lastig zijn wanneer u deze in de normale winkel wilt bestellen. Vaak komt u dan uit bij standaard medische bedden die alles behalve comfortabel en mooi zijn. Dergelijke bedden laten een cliënt zich enorm als patiënt voelen en dat is het laatste wat men wilt. Daarom bieden wij bij hoog-laag-boxsprings.nl dan ook hoge kwaliteit boxsprings die helemaal zijn samengesteld in het in en uit bed stappen te vergemakkelijken. De reden dat men niet gemakkelijk in en uit bed kan komen zijn zeer divers en het is vaak helemaal niet nodig om direct een medisch bed in huis te nemen. Een juiste boxspring kan je dan ook veel comfort schelen en natuurlijk extra zorg. Onze boxsprings zijn namelijk gemakkelijk te bedienen en hebben geen onderhoud nodig .Ook de motoren van de ingebouwde liftbed zijn onderhoudsvrij en geluidsarm.

Het bestellen van een goede boxspring

Onze klantenservice probeert het zo gemakkelijk mogelijk te maken om een juiste en passende boxspring aan te schaffen bij hoog-laag-boxspring.nl. Daarom geven we u de volledige controle over de maten, kleuren en materialen van uw boxspring. Hierdoor kunt u de boxspring exact samenstellen. Het eerste proces is om de maten van het bed te kiezen. Hierbij kunt u kiezen uit alle bedmaten voor eenpersoons en  tweepersoons bedden. Hierna is het de beurt aan de materialen. Welke stoffen wilt u gebruiken voor de boxspring? Dienen deze waterafstotend te zijn of niet? Daarnaast kunt u ook kiezen welke eventuele accessoires u allemaal nodig heeft.

De klantenservice van hoog-laag-boxsprings.nl

Wij nemen u heel serieus en het is onze plicht om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden en onze levertijden. Op die manier zorgen wij er samen voor dat u zo goed mogelijk geïnformeerd een keuze kunt maken. Zo stelt u gegarandeerd de best mogelijke boxspring samen die u nog vele jaren van comfort kan voorzien. Veel algemene vragen vindt u bij ons op de website ook onder het kopje “FAQ”. Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen. Heeft u een vraag over een gedane bestelling of een ontvangen product? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat we u direct van dienst kunnen zijn. Wij vinden het belangrijk dat u altijd goed geïnformeerd bent en daarom vindt u op de website al een ruim aanbod aan informatie. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij dit graag!

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag of opmerking over bijvoorbeeld onze producten? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bereiken op info@hoog-laag-boxsprings.nl of maak gebruikt van ons contactformulier.

Ga naar contact