Menu

Matrassen van topkwaliteit

Wij adviseren hierbij een Swiss Ergonomic matras, het “matras dat ademt”, dit is een Zwitsers topwaliteitsproduct met speciale intelligente nek- en rugondersteuning, uitmuntende bed climate-control, vaste -/verstelbare bedbodems geschikt, matras met schoudercomfortzone, actieve drukgevoelige lichaamsonder-steuning omwikkeld met speciaal ingesneden comfortschuim, gevoelige drukverdeler, anti-bacterieel.

 

Druk hier op voor een persoonlijke afspraak!

 

Matras info:

– anti-druk (neemt drukpunten weg)
– zeer ventilerend
– wordt niet te warm of te koud
– makkelijk te keren (licht)
– anti-bacteriële hoes
– afritsbare hoes is wasbaar
– 25 jaar garantie

Gaat u een nieuwe boxspring kopen en bent u op zoek naar een bed dat uw comfort enorm gaat verbeteren, zodat uw nachtrust og beter kan worden? Dan is het belangrijk om niet alleen een goed nieuw bed te kopen, maar om ook eens te kijken naar de mogelijkheden die een goed matras en toppers bieden. Daardoor kan er namelijk gekeken worden naar de soorten matrassen die er zijn en wat die voor een invloed hebben op je comfort en houding. Het kopen van een goed matras is dan ook niet iets dat je gemakkelijk en snel doet. Het gaat om een belangrijk element van het bed en het is dan ook belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden die hierbij van toepassing zijn. Waar let je op bij het aanschaffen van een goed matras? Je vindt het in dit artikel.

Hoe slaapt u?

Een van de eerste en belangrijkste vragen bij het kopen van een nieuw matras is hoe u slaapt. Ligt u veel op uw zij, rug of juist op uw buik? Elke positie belast namelijk andere gedeelten van het lichaam en daarom is het belangrijk dat het matras deze belastingen compenseert. Hierdoor kan men dan ook gemakkelijk zorgen voor de mogelijkheden en ervoor zorgen dat u een goede en prettige nachtrust houdt. De meeste mensen liggen op hun zij en hierbij is het belangrijk dat u een matras kiest dat zich op elke plek aanpast op de drukpunten. Zo worden uw schouders, heupen en en enkels ontlast van het dragen van het gewicht en dit is natuurlijk enorm van belang. Zodra u weet hoe u slaapt, kunt u dan ook gemakkelijk kijken naar de verscheidene mogelijkheden die een matras kan bieden en ervoor zorgen dat u een goed passend matras vindt. Naarmate u ouder wordt, worden gewrichten stugger. Hierdoor kan een fout matras ervoor zorgen dat u last krijgt van de gewrichten wanneer u zit of wandelt. Met een goed matras, komen uw gewrichten en rug juist tot rust in bed en heeft u overdag ook minder last.

Gewicht en klachten

Ook uw gewicht is enorm van toepassing op het soort matras dat u nodig heeft. Hoe dichter u bent, des te zachter het matras kan zijn. Dit heeft te maken met de nodige steun die uw lichaam \ heeft tijdens het slapen en de manier waarop het matras zich om u heen kan vormen wanneer u ligt. Deze vorming zorgt wederom voor de ontlasting van uw gewrichten en natuurlijk voor de levensduur van het matras.
Ook spelen eventuele klachten of slaapproblemen mee in de keuze voor een matras. Hierbij heeft u te maken met de verscheidene mogelijkheden die matrassen bieden om klachten te verminderen of te vermijden. Hierdoor kan er dan ook gemakkelijk gezorgd worden voor mogelijkheden en kan er gekeken worden naar de eventuele elementen die hiervoor ingezet kunnen worden.

Warme slaper of koude slaper?

Heeft u het snel warm of juist koud in bed? Een eventuele topper op uw matras kan u hier goed bij helpen. Zo zorgt een topper er namelijk voor dat zweet op een goede manier wordt afgevoerd en wordt uw echte matras van dit vocht ontzien. Ook kan een topper ervoor zorgen dat de lichaamswarmte op een goede manier wordt weggeleid. Ook is het belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden van een warmte behoudend matras, wanneer u het snel koud heeft in de nacht.

Foto12

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag of opmerking over bijvoorbeeld onze producten? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bereiken op info@hoog-laag-boxsprings.nl of maak gebruikt van ons contactformulier.

Ga naar contact