Menu

Persoonlijk advies!

Het gebeurt vaak dat mensen om diverse redenen niet meer in de mogelijkheid zijn om zelfstandig te kunnen leven. Vaak zijn de redenen dat men hulp nodig heeft bijvoorbeeld het niet zelfstandig kunnen douchen of het niet zelfstandig in bed kunnen komen. In al die gevallen wordt er gekeken naar de mogelijkheid om deze mensen op te vangen. Hierbij Wordt vaak mantelzorg of thuiszorg aangewezen of ingekocht. Hierdoor verandert het leven van de cliënt ineens enorm .Ook komt het vaak voor dat er allerlei medische instrumenten worden ingericht in de woning om het de patiënt en de zorg extra te helpen. Helaas zijn deze meubels vaak enorm medisch en niet gezellig. Het gaat dan ook ten koste van het comfort van iemand leven. Daarom bieden wij bij hoog-laag-boxsprings.nl verscheidene moxsprings aan die u of de cliënt voorzien van de gemakken van een medisch bed waarbij toch de uitstraling en het comfort van een normaal bed worden behouden.

Zelf samenstellen bij de vakman

Omdat wij het belangrijk vinden dat de cliënt zo prettig en comfortabel mogelijk slaapt en kan genieten van het bed, bieden wij de mogelijkheid om het design en vormgeving zelf in te richten. Hierbij kan de cliënt via het internet een bed op maat samenstellen. Hierbij kunnen materialen, kleuren en maten worden gekozen. Ook kan hierbij aangegeven worden of het materiaal waterafstotend dient te zijn of dat er andere accessoires nodig zijn. Zo wordt het bed door onze vakman helemaal voor u op maat samengesteld en bent u verzekerd van de beste kwaliteit en het beste comfort.

Een juist matras en topper

Natuurlijk draait het bij een nieuw bed grotendeels om de matrassen en de topper. Daarom bieden wij bij hoog-laag-boxsprings.nl dan ook de beste adviezen op het gebied van toppers en matrassen. Hierbij kijken we naar hoe u slaapt en waar u op dient te letten. Hierdoor kunnen wij samen met u de ideale matras- topper combinatie afstemmen. Zo zult u gegarandeerd de best mogelijke combinatie verkrijgen die u het maximale comfort zal geven.

Onze vakmensen geven u persoonlijk advies dat is afgestemd op uw houding, eventuele medische overwegingen en natuurlijk wat u zelf fijn vindt. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en daarom willen wij u enkel met de beste producten naar huis laten gaan. Dit doen wij door middel van het persoonlijk advies en de beste materialen.

De beste materialen

Onze bedden staan bekend om de hoge kwaliteit materialen. Zo zijn de motoren onderhoudsvrij en geluidsarm. Ook kan het bed gemakkelijk worden verreden met behulp van de stevige wielen, handige stuursystemen en natuurlijk de handige bedbediening. Hierdoor kan men het bed gemakkelijk bedienen en hierbij zorgen dat zowel cliënt als eventueel zorger gemakkelijk bij het bed en de bediening komen. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar die u gemakkelijk bij kunt bestellen om het bed nog comfortabeler te maken. Hierbij kunt u denken aan een handig handvat dat aan de zijkant van het bed bevestigd kan worden. Hierdoor komt u of de cliënt nog gemakkelijker en veiliger uit bed. Ook is het mogelijk om te kijken naar de mogelijkheden die een extra besturing met voorpaneel aan de achterzijde van het bed kan betekenen.

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag of opmerking over bijvoorbeeld onze producten? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bereiken op info@hoog-laag-boxsprings.nl of maak gebruikt van ons contactformulier.

Ga naar contact