Menu

Specificaties

Het vinden van een geschikte hoog-laag-boxspring kan heel erg lastig zijn. Er zijn maar weinig winkels die dergelijke bedden verkopen en hierbij is het dan ook nog de vraag of een passend matras en hoogte beschikbaar zijn. Daarom zorgen wij bij hoog-laag-boxsprings.nl dat u nu online gemakkelijk uw eigen boxspring kunt bestellen. Hierbij geven wij u de mogelijkheid om elk detail helemaal zelf in de richten. Zo kunt u de afmetingen, hoogte, kleuren en de materialen helemaal zelf samenstellen. Ook vindt u een duidelijk overzicht van alle specificaties die hierbij van toepassing zijn.

De hoog-laag-boxspring

De hoog-laag-boxspring is in allerlei vormen en maten beschikbaar. Deze boxspring is bedoeld en ontworpen voor mensen die moeite hebben om in en uit bed te komen. Het zijn bedden die het ouderen makkelijker kunnen maken om in eigen huis te blijven wonen en ook nog zelf in bed te kunnen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een liftbed. Dit betekent dat een bed mensen tot 185 kilogram omhoog en omlaag kan liften. Wij garanderen de beste kwaliteit en dit merkt u al aan het feit dat de liftmotoren geluidsarm en onderhoudsvrij zijn. Hierdoor heeft u dan ook geen werk aan dergelijke onderdelen van de boxspring.

Ook zijn deze systemen voorzien van een overzichtelijke handbediening die vanuit het bed gemakkelijk kan worden aangestuurd. Zo bent u er altijd zeker van dat u een werkende hoog-laag-boxspring heeft en dat u gemakkelijk gebruik kunt maken van de mogelijkheden van dit bed.

De afmetingen van de boxspring

De afmetingen van de hoog-laag-boxspring zijn divers, afhankelijk van uw voorkeuren. Zo kunt u kiezen uit een bed van 80, 90, 100 of 120 centimeter breed en 190, 200, 210 en 220 centimeter lang. Kortom, voor elke voorkeur zijn er passende mogelijkheden te vinden. De laagste stand van dit liftbed is 39 centimeter, exclusief matras. De maximale hoogte van de lift komt op 95 centimeter uit. Ook deze hoogte is exclusief matras. Op die manier is er dan ook genoeg ruimte om omhoog of omlaag te liften. Dit is handig voor mensen die het bed in en uit proberen te komen, maar ook voor eventuele mantel- of thuiszorg die de cliënt willen helpen. Zo kan de hoogte van het bed de verpleger veel energie schelen bij het aankleden, aantrekken van steunkousen of andere hulp.

Innovatief doch gemakkelijk

Onze hoog-laag-boxspring is innovatief dankzij de verschillende mogelijkheden die geboden worden voor het geruisloos liften van het bed en de verschillende bedieningsmogelijkheden. Zelfs ondanks al deze verschillende innovatieve systemen, blijft het bed gemakkelijk verrijdbaar en controleerbaar. Zo bieden we ook handige accessoires aan die het gemakkelijk kunnen maken om het bed te bedienen en te verrijden wanneer iemand in het bed ligt, of wanneer deze persoon zelf het bed wil verrijden. Hierbij kan gedacht worden aan voetpedalen aan de zijkant van het bed, maar ook aan een wiel met vergrendeling.

De bedden zijn allemaal voorzien van elektrisch bedienbaar hoofdeinde dat tot 70 graden omhoog kan. Uiteraard zijn ook het matras, de topper en het hoofdbord in allerlei vormen en maten te bestellen.

 

 • hoogste stand 95 cm (matrashoogte 22 cm)
 • laagste stand boxspring met matras 39 cm (excl matras)
 • maximaal gebruikersgewicht 185 kg
 • bedbreedtes: 80, 90, 100 en 120 cm
 • bedlengtes: 190, 200, 210 en 220 cm
 • hoofd- en voeteinde elektrisch verstelbaar (4-delig ligvlak)
 • hoofdeinde elektrisch verstelbaar tot 70 graden
 • geluidsarme en onderhoudsvrije motoren
 • overzichtelijke handbediening
 • gemakkelijk te verzetten
 • eenvoudig te bedienen
 • wielen met vergrendeling
 • optioneel: extra hoog wiel voor voetbediening

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag of opmerking over bijvoorbeeld onze producten? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bereiken op info@hoog-laag-boxsprings.nl of maak gebruikt van ons contactformulier.

Ga naar contact