Menu

Vakmanschap

Het vinden van de juiste hoog-laag-boxspring kan erg lastig zijn, vooral als er wat haast achter zit. Daarom bieden wij u een snelle en professionele oplossing voor dit probleem. Bij hoog-laag-boxspring.nl vindt u namelijk het grootste aanbod in boxsprings. Wij bieden onze boxsprings op maat aan, zodat er voor elke wens een passende oplossing gevonden kan worden. Het samenstellen van de kleuren, de materialen en het design is helemaal aan u!

Hoog-laag-boxspring.nl bestaat enkel uit vakmensen die u graag helpen bij het samenstellen van uw meest ideale boxspring. Het is onze missie om voor iedereen een geschikt bed te vinden dat hen kan helpen om ook zonder hulp in en uit bed te kunnen komen. Zo bieden wij een oplossing voor mensen die graag nog even in hun eigen huis willen wonen en hierbij meer hulp nodig gaan hebben.

 

Meer weten? Neem contact met ons op!

 

Direct van de vakman

Bij hoog-laag-boxspring.nl heeft u enkel te maken met de vakman zelf, die het bed helemaal voor jou op maat samenstelt. Hierbij worden motoren, het bed en de eventuele accessoires speciaal voor u in elkaar gezet. Hierdoor heeft u de volledige controle over hoe het bed er uit dient te komen zien en welke maten u prefereert. Uiteraard hebben we wel met standaard maten te maken, omdat de topper, het liftsysteem en natuurlijk het matras enkel in die maten beschikbaar en leverbaar zijn. Echter kan de vormgeving, het hoofdbord, de hoogte van de lift en natuurlijk elk accessoire helemaal naar eigen inzicht worden ingezet. Hierdoor kan men dan ook gemakkelijk zorgen dat het perfecte bed in huis komt te staan dat helemaal aansluit bij de extra hulp en comfort die de cliënt nodig heeft.

Waarom een hoog-laag-boxspring?

Het hebben van een comfortabel bed is natuurlijk enorm van belang. Helaas verliezen mensen soms de mogelijkheid om zelfstandig in en uit bed te komen. Dit kan allerlei redenen hebben. Echter is het resultaat hiervan vaak dat men uit huis moet gaan wonen, of hulp aan huis krijgt bij deze momenten. In vele gevallen wordt hierbij gebruik gemaakt van een lelijk en oncomfortabel bed dat mensen in en uit bed kan takelen. Hierdoor voelt een cliënt zich dan ook direct écht als een patiënt. Dankzij ons innovatieve boxspring systeem, kunt u deze hulp allemaal achterwege laten. Dankzij dit handige liftbed, kunt u het bed tot wel 37 boven de grond laten zakken, zodat u hier gemakkelijk in kunt zitten of rollen. Vervolgens kan de lift uw matras tot wel 98 centimeter van de grond liften. Zo heeft u toch nog de luxe van een heerlijk comfortabele boxspring.

 

De boxspring is voorzien van alle gemakken

Natuurlijk biedt onze boxspring vele extra accessoires die u gemakkelijk bij kunt bestellen. Zo kunt u gemakkelijk een extra wiel laten plaatsen aan de achterzijde die is voorzien van een besturing. Zo kan een eventuele mantelzorger of u zelf het bed gemakkelijk verplaatsen. Ook kan er een handige steun worden geplaatst aan de zijkant van het bed die als handgreep kan dienen. Hierdoor komt u of de cliënt gemakkelijker en veiliger in en uit bed.

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag of opmerking over bijvoorbeeld onze producten? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bereiken op info@hoog-laag-boxsprings.nl of maak gebruikt van ons contactformulier.

Ga naar contact